Appartement ‘s-Hertogenbosch

✓ Ruim aanbod

✓ Goede service

✓ Geen inschrijfkosten

Wil jij graag een appartement huren in ’s-Hertogenbosch? Dan ben je aan het juiste adres bij Joris Verhuur. Wij hebben jarenlange ervaring met de verhuurmarkt in ’s-Hertogenbosch. Wij kunnen je dan ook precies vertellen hoe het is om te wonen in Den Bosch en omstreken. Wij hopen je te kunnen helpen het ideale appartement in Den Bosch te vinden.

Een appartement huren in ’s-Hertogenbosch met de hulp van Joris verhuur: hoe werkt het?

Onze dienstverlening begint gelijk na je inschrijving. Inschrijven is bij ons geheel gratis! We gaan gelijk voor je op zoek naar een passende woning. Als je een woning ziet die je interessant vindt, kunnen wij gelijk een afspraak inplannen om deze te bezichtigen. Ben je na de bezichtiging nog altijd enthousiast, dan gaan we een voorstel doen bij de verhuurder. Als deze akkoord geeft, wordt de huurovereenkomst opgesteld. Deze zullen wij eerst met jou bespreken, voordat je deze tekent. Als je eenmaal hebt getekend, zullen wij de sleutel aan je overdragen. Er zullen dan nog een aantal zaken moeten worden geregeld, zoals:

  • Inschrijven bij de gemeente;
  • Verhuizing doorgeven bij verschillende instanties;
  • Aanmelden bij een energie- en waterleverancier;
  • Aanvragen van parkeervergunningen.

Als je hier vragen over hebt, beantwoorden wij deze graag voor je. Zo eenvoudig is het om een appartement te huren in ’s-Hertogenbosch met behulp van Joris Verhuur!

Ruim aanbod appartementen

Er staan vele appartementen bij ons te huur. Ons gehele aanbod kun je gemakkelijk online bekijken. Na het inschrijven kunnen wij je meteen helpen om het perfecte appartement te vinden in dit enorme aanbod. Wij helpen je graag het ideale appartement in ’s-Hertogenbosch te vinden en te huren. Heb je nog vragen over onze dienstverlening? Bel in dat geval naar 073-6237172.