Beleggingsvastgoed kopen Den Bosch

✓ Ruim aanbod

✓ Goede service

✓ Geen inschrijfkosten

Overweeg je om beleggingsvastgoed te kopen in de omgeving van Den Bosch om deze vervolgens te verhuren via een makelaar? Joris Verhuur helpt je graag bij de verhuur van je pand. Samen met jou zoeken we naar een geschikte huurder die bij jou en je woning past. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Beleggingsvastgoed kopen en vervolgens verhuren in Den Bosch

Het verhuren van een woning via Joris Verhuur zorgt ervoor dat je altijd een volledig pakket aangeboden krijgt. Een aantal aspecten die in het pakket zitten zijn:

  • Foto’s van het pand
  • Prijsbepaling
  • Advertentie plaatsen
  • Bezichtiging inplannen

De gehele inhoud van het pakket vind je op onze website.

Kies voor een van de beheerpakketten

Als je beleggingsvastgoed gaat kopen en deze wilt verhuren in Den Bosch, wil je ook na de verhuur volledig ontzorgd worden. Daarom bieden wij diverse beheerpakketten aan. Laat het technische beheer aan ons over, zoals het opnemen van klachten en het beantwoorden van vragen van huurders. Ook voor financieel beheer als het incasseren van huur en het verzorgen van huurverhogingen staan wij voor je klaar.

Neem contact op met een van onze medewerkers

Ben je van plan om beleggingsvastgoed te kopen en wil je dit verhuren in de omgeving van Den Bosch? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Je bereikt ons telefonisch op 073-6237172.