Pensmarkt

Gans heerlijk wonen in Den Bosch?

Wonen middenin het bourgondische en gezellige stadsleven?  Dat kan in dit monumentale pand, aan de Pensmarkt. Het pand is al een aantal eeuwen oud en heeft net als veel andere monumentale panden in de Bossche binnenstad een bijnaam gekregen, de Gans! In de afgelopen eeuwen mensen veel mensen in dit pand gewoond (zoals onder andere een harnasmaker in de 15e eeuw) maar het meest recentelijk heeft hier de KPN-winkel gezeten. Deze is inmiddels verhuisd naar de overkant van de Pensmarkt waardoor er nu hard gewerkt wordt aan het realiseren van 5 appartementen boven en horeca/winkel beneden.

Vanuit de appartementen hoor je de klokken van de St. Janskerk luiden en zie en proef je de sfeer van de stad. Vanaf hier wandel je zo naar het terras of restaurant voor een drankje of hapje. De ideale plek als je nog even van de binnenstad wil genieten en comfortabel wil wonen.

Omschrijving

De appartementen hebben allen een fijne lichte woonkamer met grote vensterramen. De nette witte moderne keuken is voorzien van vaatwasser, combimagnetron, koelkast en 4 pits kookplaat. Alle appartementen hebben één slaapkamer, het geval van het appartement op de 3de verdieping is sprake van een slaapvide. De badkamer is voorzien van een afsluitbare douchewand en een enkele wastafel. Het toilet is separaat van de badkamer gelegen aansluitend aan de gang.

Elk appartement heeft een inpandige berging/ technische ruimte waar de wasmachine, droger geplaatst kunnen worden. Er is geen aparte fietsenstalling, bergen of parkeerplaats beschikbaar.

Prijzen

Appartement 1                         59 m2                          € 1.070,00 ex. per maand *
Appartement 2                         50 m2                          €    995,00 ex. per maand *
Appartement 3                         56 m2                          € 1.035,00 ex. per maand *
Appartement 4                         56 m2                          € 1.035,00 ex. per maand *
Appartement 5 + terras          50 m2                          € 1.070,00 ex. per maand *

Service kosten

Voorschot gas, water en elektra € 120,00 per maand, voorschot service kosten is € 35,00 per maand

De appartementen bevinden zich in monumentaal pand met entree aan de Mark zijde. De appartementen bevinden zich op eerste, tweede en derde verdieping.

De begane grond zal in toekomst ingevuld worden met een horecagelegenheid of winkel.

 

Voor meer informatie en plattegronden download hieronder de brochure!

Download brochure

* DISCLAIMER: Deze pagina is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie. Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend.