Driekamerappartement te huur met buiten Hinthamerstraat Den Bosch

€1,050 Per maand , Woning te huur : 1 februari 2019

Beschrijving

Driekamerappartement te huur met buiten Hinthamerstraat Den Bosch

Als je in de Hinthamerstraat woont woon je midden in de bourgondische Bossche binnenstad. Een geweldige monumentale straat op steenworp afstand van de Sint Jan kathedraal, nabij de Parade en op tien minuten loopafstand tot Centraal Station gelegen. In de binnenstad is een parkeer-vergunningsstelsel, als bewoner van de binnenstad kunt u via de gemeente een avond abonnement verkrijgen, deze vergunning is iedere dag tussen 17.00u en 10.00u geldig van maandag tot en met zaterdag en op zondag de gehele dag.

Ruim opgezet drie kamer appartement gelegen op de 1e en 2e verdieping. Dit appartement is gelegen boven een horeca gelegenheid (restaurant op de begane grond). Binnenkomst in de hal met aansluitend het toilet, een bergkast onder de trap en een ruime wasruimte. De woonkamer is aan de achterzijde van het pand gelegen en hier vinden we de open keuken ( voorzien van koelkast, kookplaat en afzuigkap) Aansluitend aan de woonkamer kom je op de binnenplaats waar je heerlijk kunt vertoeven in de zomer.
De tweede verdieping wordt bereikt via de trap in de hal, op de tweede verdieping vinden we twee ruime slaapkamers. De badkamer is ook op de tweede etage gelegen, in de badkamer vinden we een aparte douche, een ligbad en een tweede toilet.

Minimale huurperiode is 12 maanden. Het appartement heeft eigen voorzieningen voor gas, water en elektra.

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Details

 • Postcode
  5211MH
 • Straat
  Hinthamerstraat
 • Plaats
  's-Hertogenbosch
 • Wijk
  Centrum
 • Per
  1 februari 2019
 • Huur
  € 1050,00
 • Huurprijs
  Exclusief GWE
 • Borg
  € 1050,00

Locatie

Deel deze woning

Share