Driekamerappartement te huur Hinthamerstraat Den Bosch

€1,550 per maand exclusief , Woning te huur : Direct

Beschrijving

Driekamerappartement te huur Hinthamerstraat Den Bosch

De Drije Swarte Mollen aan de Hinthamerstraat 192 is een uniek Rijksmonumentaal pand met een rijke historie in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Sinds de oprichting in 1818 van Koffiebranderij De Drie Mollen, is het pand altijd in gebruik geweest als branderij en als woonhuis van de familie Sweens. Het bedrijf is jaren geleden verkocht aan United Coffee, maar nog steeds worden er koffiemerken verkocht die zijn ontstaan bij de Drie Mollen, zoals bijvoorbeeld Gala koffie.

Op de 2e verdieping aan de achterzijde gelegen, is dit appartement ruim en praktisch ingedeeld. Dit was mede mogelijk doordat deze ruimte vrij was in te delen aangezien het een latere uitbreiding betreft. In de hal heeft u toegang tot de badkamer, de aparte wc en de kastdeuren waarachter de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Daarna komt u in de woonkamer met open keuken die toegang geeft tot het balkon. Dit balkon licht prettig uit de wind en kan mede door het afdak veelvuldig worden gebruikt. De refurbished Siematic keuken beschikt over luxe keukenapparatuur als een Miele koffiemachine, stoomoven, magnetron en groot Belgisch hardstenen blad. Er zijn daarnaast twee kamers beschikbaar, waarvan een met draaikiep ramen aan de achterzijde. Het gehele appartement is voorzien van wandverwarming. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.

Huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Hier zijn eigen meters voor aanwezig. Minimale huurperiode is 12 maanden.

Voor een virtuele tour van de woning bekijk het filmpje onderaan deze pagina!

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Details

 • Postcode
  5211 MX
 • Straat
  Hinthamerstraat
 • Wijk
  Centrum
 • Stad
  's-Hertogenbosch
 • Per
  Direct
 • Huur
  € 1550,-
 • Huurprijs
  exclusief gwl
 • Waarborgsom
  € 1550,-

Virtuele Tour

Locatie

Deel deze woning

Delen