Nieuw gerenoveerd appartement te huur Pensmarkt Den Bosch

€1,070 exclusief per maand , Woning te huur : medio mei 2019

Beschrijving

Nieuw gerenoveerd appartement te huur Pensmarkt Den Bosch

Wonen middenin het bourgondische en gezellige stadsleven?  Dat kan in dit monumentale pand, aan de Pensmarkt. Het pand is al een aantal eeuwen oud en heeft net als veel andere monumentale panden in de Bossche binnenstad een bijnaam gekregen, de Gans! In de afgelopen eeuwen mensen veel mensen in dit pand gewoond (zoals onder andere een harnasmaker in de 15e eeuw) maar het meest recentelijk heeft hier de KPN-winkel gezeten. Deze is inmiddels verhuisd naar de overkant van de Pensmarkt waardoor er nu hard gewerkt wordt aan het realiseren van 5 appartementen boven en horeca/winkel beneden.

Vanuit de appartementen hoor je de klokken van de St. Janskerk luiden en zie en proef je de sfeer van de stad. Vanaf hier wandel je zo naar het terras of restaurant voor een drankje of hapje. De ideale plek als je nog even van de binnenstad wil genieten en comfortabel wil wonen.

De appartementen hebben allen een fijne lichte woonkamer met grote vensterramen. De nette witte moderne keuken is voorzien van vaatwasser, combimagnetron, koelkast en 4 pits kookplaat. Alle appartementen hebben één slaapkamer, het geval van het appartement op de 3de verdieping is sprake van een slaapvide. De badkamer is voorzien van een afsluitbare douchewand en een enkele wastafel. Het toilet is separaat van de badkamer gelegen aansluitend aan de gang.

Elk appartement heeft een inpandige berging/ technische ruimte waar de wasmachine, droger geplaatst kunnen worden. Er is geen aparte fietsenstalling, berging of parkeerplaats beschikbaar.

Minimale huurperiode is 12 maanden. Huurprijs is inclusief service kosten. Exclusief gas, water en elektra.

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Details

 • Postcode
  5211 JT
 • Straat
  Pensmarkt
 • Stad
  's-Hertogenbosch
 • Per
  medio mei 2019
 • Huur
  € 1070,-
 • Huurpijs
  exclusief service kosten en gwl
 • Borg
  € 1070,-

Locatie

Deel deze woning

Share