Ruim driekamerappartement (met P) Predikheerenpoort Den Bosch te huur

€1,150 per maand , Woning te huur : 1 december 2018

Beschrijving

Ruim driekamerappartement (met P) Predikheerenpoort Den Bosch te huur

Aan een rustige zijstraat van de Hinthamerstraat ligt dit fraaie stadsappartement c.q. benedenwoning aan de Predikheerenpoort nabij Sint Jan in het monumentale centrum van ’s-Hertogenbosch. Dit appartement is ideaal gelegen op loopafstand van de gezelligheid van de Bossche binnenstad met zijn vele winkels en horeca gelegenheden. Daarnaast heeft dit appartement beschikking over een eigen parkeerplaats naast de woning.

Ruim opgezet en sfeervol driekamer appartement gelegen op een unieke plek midden in de bourgondische Bossche binnenstad. De Predikheerenpoort is een zijstraat van de Hinthamerstraat. Gedeelde poort met doorgang naar de parkeerplaats. De woning is uniek gelegen aan de Binnendieze.

Gedeelde entree op de begane grond ( met 1 ander appartement) Binnenkomst in de hal vanuit hier ga je de trap op en kom je in de hal boven. Vanuit hier kom je in de ruime woonkamer met open keuken opstelling. Deze ruimte is sfeervol door de bijzondere raampartij met mooi uitzicht en het niveau verschil. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparaten. Aan de achterzijde op de eerste verdieping ligt de slaapkamer met aansluitend de badkamer.

Via de hal kan je nog een verdieping naar boven. Hier is de tweede slaapkamer met een kleine berging en wastafel. Vanuit hier kom je ook op het balkon met uitzicht op de Nieuwstraat en de binnen dieze!

Er is buiten een berging aanwezig waar gebruik van kan worden gemaakt. Huurprijs is exclusief de kosten voor gas, water en elektra, hiervoor zijn eigen voorzieningen aanwezig. Minimale huurprijs is 12 maanden

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Details

 • Postcode
  5211 NK
 • Straat
  Predikheerenpoort
 • Wijk
  Centrum
 • Stad
  's-Hertogenbosch
 • Per
  1 december 2018
 • Huur
  € 1150,-
 • Huurprijs
  exclusief gwl
 • Borg
  € 1150,-

Locatie

Deel deze woning

Delen