Ruime gezinswoning te huur Den Bosch West, Michiel de Ruijterstraat

€1,095 per maand excl. GWE , Woning te huur : 4 november 2018

Beschrijving

Deze woning wordt verhuurd op basis van de Leegstandswet en is derhalve tijdelijk beschikbaar voor minimaal 6 maanden, periode in overleg vast te bepalen.

Achter de gevels van deze fraaie tussenwoning gaat een perfect afgewerkte woning schuil, waarin sfeervolle accenten en fraaie materialen de boventoon voeren. De woning heeft een praktische, comfortabele indeling en biedt u verrassend veel wooncomfort mede door de uitbouw en dakkapel aan de achterzijde. Diverse dagelijkse voorzieningen liggen binnen handbereik zoals winkelcentrum de Helftheuvel voor de dagelijkse boodschappen en diverse scholen.

Begane grond:
Op de begane grond is er een ruime woonkamer voorzien van een fraaie natuurstenen vloer met vloerverwarming die doorloopt in de aanbouw en de moderne open keuken in L- opstelling. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een prachtig stenen werkblad. De tuinkamer bevindt zich in de aanbouw van de woning. Deze is aan de achterzijde over de volle breedte voorzien van een glazen pui met dubbele deuren. De begane grond is voorzien van gestucte muren en plafonds. Bij binnenkomst is er de hal met meterkast, het toilet en trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde van de woning. Verder is er nog de overloop en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douche, sierradiator, 2e toilet en is voorzien van vloerverwarming. Middels de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Alle slaapkamers zijn strak afgewerkt en voorzien van een laminaat vloer.

2e verdieping
De tweede verdieping is bijzonder licht door een grootte dakkapel aan de achterzijde van ruim 4 meter! Op deze verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer die nu ingericht is als schoonheidssalon en ook daar zijn voorzieningen voor heeft. Voorzien van laminaat en fraai stucwerk. Tevens is er een grote bergkast en is er een aparte kast met witgoed aansluitingen en de nieuwe CV- ketel.

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin zijn voorzien van strak afgewerkt tegels. De achtertuin beschikt over een ruime berging en achterom.
Omgeving:
De woning is gelegen in woonwijk de Kruiskamp in Den Bosch. Alle voorzieningen liggen binnen handbereik waaronder het overdekte winkelcentrum de Helftheuvel. Daarnaast is het bruisende centrum van ’s-Hertogenbosch met ca 15 fietsminuten bereikbaar. Ook uitvalswegen als de A2 en de A59 zijn binnen enkele minuten te bereiken. In de directe omgeving kunt u genieten van het unieke landschap de Moerputten.

– Inhoud 418 m³. Perceel 142 m².

– Deze woning wordt verhuurd op basis van de Leegstandswet en is derhalve tijdelijk beschikbaar voor minimaal 6 maanden, periode in overleg vast te leggen.
– huurprijs is exclusief de kosten voor gas, water en elektra.
– de woning wordt gestoffeerd verhuurd.

Locatie

Deel deze woning

Delen