Schitterend appartement met balkon te huur Zuster van Orthenpoort Den Bosch

€1,295 per maand , Woning te huur : 1 juni 2019

Beschrijving

Schitterend appartement met balkon te huur Zuster van Orthenpoort Den Bosch

Midden in één van de oudste delen van het karakteristieke centrum van ’s-Hertogenbosch dit mooie appartement. Een mooi appartement op een perfecte locatie voor de liefhebber van rustig wonen in het centrum van de Bourgondische hoofdstad van Brabant. De woning is goed onderhouden, volledig, rustig en idyllisch gelegen op steenworp afstand van de Sint-Jan, de Parade en de Jeroen Boschtuin. Deze woning is instapklaar voor de volgende bewoner.

Via de gezamenlijke gang kom je bij het appartement gelegen op de eerste verdieping. Je komt gelijk in de  ruime woonkamer met open keuken. Deze ruimte heeft ook een mooie erker met uitzicht op de Sint Jan. De open keuken is van alle gemakken voorzien (vaatwasser, 5 pits gasfornuis e.d.) In de hele kamer ligt een fraaie houten vloer. De woonkamer biedt toegang tot de walk-in closet van ongeveer 8m2. Via de gang kom je bij de badkamer, met inloop waterval douche en ligbad. Het toilet is apart gelegen van de badkamer en is tevens ook netjes afgewerkt. De badkamer is modern afgewerkt. Ook de slaapkamer is te betreden via de hal. De slaapkamer is ruim 16m2 en beschikt over recent gelegde vloerbedekking. Via de slaapkamer kom je op het dakterras. Het dakterras is ongeveer 16m2, hier kun je heerlijk relaxen en genieten van de mooie zomeravonden die gaan komen.

Het huis beschikt over een voorraadkast, daarnaast is er een separate buitenberging waar je behoorlijk wat spullen kwijt kunt. Deze wordt gedeeld met de bewoners van het andere appartement.

Minimale huurperiode is 12 maanden.

Voor een virtuele tour van de woning bekijk het filmpje onderaan deze pagina.

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Details

 • Postcode
  5211 ND
 • Straat
  Zuster van Orthenpoort
 • Wijk
  Centrum
 • Plaats
  's-Hertogenbosch
 • Per
  1 juni 2019
 • Huur
  € 1295,-
 • Huurprijs
  exclusief gwl
 • Borg
  € 1295,-

Virtuele Tour

Locatie

Deel deze woning

Share