Schitterende loft met twee slaapkamers te huur Hinthamerstraat Den Bosch

€1,800 per maand , Woning te huur : 1 juli 2018

Beschrijving

Schitterende loft met twee slaapkamers te huur Hinthamerstraat Den Bosch

De Drije Swarte Mollen aan de Hinthamerstraat 192 is een uniek Rijksmonumentaal pand met een rijke historie in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Sinds de oprichting in 1818 van Koffiebranderij De Drie Mollen, is het pand altijd in gebruik geweest als branderij en als woonhuis van de familie Sweens. Het bedrijf is jaren geleden verkocht aan United Coffee, maar nog steeds worden er koffiemerken verkocht die zijn ontstaan bij de Drie Mollen, zoals bijvoorbeeld Gala koffie.

Ooit het toevluchtsoord van de dienstmeiden van de familie. Onder deze kap was het voor de restauratie donker en koud. Door het toevoegen van dakramen, isolatie op de buitenzijde van het oude dakbeschot in combinatie met wandverwarming, is het nu een erg behaaglijke en schitterende ruimte geworden. Aan de voorzijde bevinden zich nog de twee oude meidenkamers, nu in gebruik als slaapkamer. Bovenop deze kamers bevinden zich twee zolders voor het opbergen van uw spullen. De refurbished keuken is handgemaakt en ontworpen door Edward van Vliet en bestaat uit drie elementen van RVS, Solid Surface en hout. Een van de ontwerpers van het Moooi design label. Via het trapje krijgt u toegang tot de kleine vide en het grote dakterras met uitzicht over een groot deel van de stad. Natuurlijk ook uitzicht op de Sint-Jan.

Het gehele appartement is voorzien van wandverwarming. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.

Huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Hier zijn eigen meters voor aanwezig. Minimale huurperiode is 12 maanden.

Voor een virtuele tour van de woning bekijk het filmpje onderaan deze pagina!

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Details

 • Postcode
  5211MX
 • Straat
  Hinthamerstraat
 • Wijk
  Centrum
 • Stad
  's-Hertogenbosch
 • Huur
  € 1800,-
 • Huurprijs
  exclusief gwl
 • Borg
  € 2000,-

Virtuele Tour

Locatie

Deel deze woning

Delen