Tweekamer appartment (gerenoveerd) te huur Hinthamerstraat Den Bosch

€1,550 per maand exclusief , Woning te huur : Direct

Beschrijving

Tweekamer appartment (gerenoveerd) te huur Hinthamerstraat Den Bosch

De Drije Swarte Mollen aan de Hinthamerstraat 192 is een uniek Rijksmonumentaal pand met een rijke historie in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Sinds de oprichting in 1818 van Koffiebranderij De Drie Mollen, is het pand altijd in gebruik geweest als branderij en als woonhuis van de familie Sweens. Het bedrijf is jaren geleden verkocht aan United Coffee, maar nog steeds worden er koffiemerken verkocht die zijn ontstaan bij de Drie Mollen, zoals bijvoorbeeld Gala koffie.

Het appartement met het meest levendige uitzicht, de Hinthamerstraat. En jaarlijks natuurlijk het beste uitzicht op de carnavalsoptocht! Met de open balkondeur zit u prettig in de zon. Mooie details in dit appartement zijn de zeer oude schuifdeuren en de prachtige teakhouten ramen. Door de schuifdeuren kunt naar wens de slaapkamer betrekken bij de woonkamer. De refurbished Italiaanse Arclinea design keuken is van alle gemakken voorzien. De ruime badkamer bevindt zich op de originele plek en het appartement is voorzien van een apart toilet. Het gehele appartement is voorzien van wandverwarming. U heeft ook de beschikking over een wijnkelder in de gewelfkelder.

Huurprijs is exclusief gas, water en elektra. Hier zijn eigen meters voor aanwezig. Minimale huurperiode is 12 maanden.

Voor een virtuele tour van de woning bekijk het filmpje onderaan deze pagina!

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Details

 • Postcode
  5211 MX
 • Straat
  Hinthamerstraat
 • Wijk
  Centrum
 • Stad
  's-Hertogenbosch
 • Per
  Direct
 • Huur
  € 1550,-
 • Huurprijs
  exclusief gwl
 • Waarborgsom
  € 1550,-

Virtuele Tour

Locatie

Deel deze woning

Delen