Tweekamerappartement te huur Sint Geertruikerhof ‘s-Hertogenbosch

€975 per maand , Woning te huur : 1 juni 2019

Beschrijving

Tweekamerappartement te huur Sint Geertruikerhof ‘s-Hertogenbosch

Centraal gelegen in de binnenstad van Den Bosch op 1 minuut loopafstand tot winkelcentrum Arena en op 5 minuten loopafstand tot Centraal Station. Parkeren kan middels een avondvergunning, deze is geldig tussen 17.00u in de avond en 10.00u in de ochtend van maandag tot en met zaterdag en zondag de gehele dag.

Ruim appartement (70m2) op het Sint Geertruikerkhof in Den Bosch te huur. Dit appartement is netjes en voorzien van alle gemakken zoals een ruime berging ( oppervlakte 12m2) en een lift. Op de eerste verdieping vinden we het appartement. Binnenkomst in de ruime hal met aansluitend de verschillende ruimtes. De woonkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen en deze is opvallend ruim opgezet.
In de woonkamer vinden we de open keuken met barretje. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast en combi-oven/ fornuis. Verder in het appartement vinden we de badkamer met douche, toilet wastafel en wasmachine aansluiting. De badkamer is zojuist volledig vernieuwd en klaar om gebruikt te worden! Wat verder ideaal is aan dit appartement, is de aan de achterzijde van het pand gelegen slaapkamer, waardoor het erg rustig is. Nog een leuke bijkomstigheid is dat voor de opgang van de woning er een kleine buitenplaats is waar je een klein bankje kan zetten zodat je heerlijk buiten kan zitten.

Minimale huurperiode 12 maanden, huurprijs is inclusief 25,- euro service kosten. Exclusief gas, water en elektra. Voorschot warmte is 75,- euro per maand.

Voor een virtuele tour van de woning bekijk het filmpje onderaan deze pagina!

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Details

 • Postcode
  5211 ST
 • Straat
  Sint Geertruikerkhof
 • Wijk
  Centrum
 • Plaats
  's-Hertogenbosch
 • Per
  direct
 • Huur
  € 975,-
 • Huurprijs
  exclusief gwl
 • Borg
  € 975,-

Virtuele Tour

Locatie

Deel deze woning

Share