Volledig gerenoveerd drie kamer appartement Dr. Hermansstraat Den Bosch

€995 Per maand , Woning te huur : 1 januari 2019

Beschrijving

Volledig gerenoveerd drie kamer appartement Dr. Hermansstraat Den Bosch

De Dr. Hermansstraat is een zijstraat van de Aartshertogenlaan gelegen in de wijk De Muntel/ De Vliert. Ongeveer 5 minuten fietsen naar de Bossche binnenstad en ook 5 minuten naar het centraal station. Verschillende winkels binnen een paar minuten van de woning. Voor parkeren in deze wijk heb je geen vergunning nodig.

De voordeur zit aan de zijkant van het appartement, je komt hier in de ruime hal waar je eventueel een kast en kapstok kwijt kunt. Vanuit hier loop je een klein trapje op waarna je in de woon/eetkamer komt. Door de vijf grote klassieke ramen is het een leuk gezellig en lichte ruimte. Wanneer je doorloopt kom je in de gang waar de trap naar de keuken, de trap naar beneden en de badkamer zit. In de badkamer is een mooie ruime douche, toilet en toilet tafel. Aan de achterzijde van de woning zit de keuken, de witte keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, koel-/ vries combinatie, gasfornuis en afzuigkap. Daarnaast is er in de keuken plek gemaakt voor de wasmachine.

Wanneer je via de mooie houten trap naar de kelder gaat kom je in een ruime gang wat ideaal te gebruiken is als opslag. Hier zijn ook de twee nette afgewerkte slaapkamers (let op! de slaapkamers zijn niet apart!). Via de grote slaapkamer kom je in de kleine slaapkamer uit welke te gebruiken is voor eventuele opslag of logeerkamer.

Minimale huurperiode is 12 maanden. Huurprijs is inclusief service kosten, exclusief gas, water en elektra. Hiervoor zijn eigen meters aanwezig. Op dit moment wordt de laatste hand aan de woning gelegd. Het is mogelijk om tegen meerprijs een garagebox naast de woning erbij te huren.

DISCLAIMER: Deze woning is met zorg samengesteld. Er wordt een voorbehoud gemaakt voor (prijs) (datum) (m2) wijzigingen. Alle afbeeldingen dienen slecht ter illustratie. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Details

 • Postcode
  5212 EZ
 • Straat
  Dr. Hermansstraat
 • Plaats
  's-Hertogenbosch
 • Wijk
  Muntel/ De Vliert
 • Per
  1 januari 2019
 • Huur
  € 995,00
 • Huurprijs
  Exclusief GWE
 • Borg
  € 1.500,00

Locatie

Deel deze woning

Share